Smartlog v3 » Fodvorter, gurkemeje, ingefær, strækmærker, talgknopper, vandvorter, udrensningskur » Om fodvorter
Opret egen blog | Næste blog »

Fodvorter, gurkemeje, ingefær, strækmærker, talgknopper, vandvorter, udrensningskur

Blog om fodvorter, gurkemeje, ingefær, strækmærker, talgknopper, vandvorter, udrensningskur

Om fodvorter

22. Apr 2010 10:10, JesperGertsen2100

De fleste mennesker får fodvorter på et tidspunkt i deres liv. Det er noget skidt fordi fodvorter smitter meget. Heldigvis er de til at komme af med igen, idet de forsvinder af sig selv. Hvis ikke fodvorterne forsvinder af sig selv, bør man opsøge læge, som så vil behandle fodvorterne. Læs evt. mere om fodvorter her.

Kommentarer

 1. Dorthe Kjær
  16. May 2010 12:37
  1

  Min hudlæge, som jeg efterhånden har konsulteret gennem 3-4 år, on and off, bad mig i nov. 2009 overveje om jeg kunne leve med mine vorter, som var store og helt uimodtagelige for hendes behandling. Jeg har prøvet frysning, laser, salve m.m.
  Igennem hele forløbet har hun forsøgt at "vække" mit immunforsvar uden held.
  Dette valgte jeg derefter så at gøre.

  Nytår 2010 blev jeg via nogle gode venner introduceret til et flydende vitamin- og mineraltilskud, der har været med til at styrke deres immunforsvar, så de generelt har fået et bedre velvære.
  Jeg valgte at sige ja tak, og håbede i mit inderste at dette kunne hjælpe mig med mine vorter.

  Idag, efter at have drukket 59 ml. dagligt af dette produkt har jeg fået et generelt bedre velvære, tabt mig 5 kg OG MINE F....... FODVORTER ER FORSVUNDET!!! Jeg er ikke i tvivl om, at dette produkt skal have æren for at mit immunforsvar er blevet styrket. HURRA.

 2. nike free
  5. Jan 2012 08:56
  2

  Når nogen kommer til skobutik med henblik på at købe nogle behagelige og gode sko det første navn, <a href="http://www.nikefreerun3.net" title="nike free">nike free</a>

 3. pandora bracelets sale
  24. Mar 2012 09:10
  3

  valgte jeg derefter så at gøre.

  Nytår 2010 blev jeg via nogle gode venner introduceret til et flydende vitamin- og mineraltilskud, der har været med til at styrke deres immunforsvar, så de generelt har fået et bedre velvære.
  Jeg valgte at sige ja tak, og håbede i mit inderste at dette kunne hjælpe mig med mine vorter.

  Idag, efter at have drukket 59 ml. dagligt af dette produkt har jeg fået et generelt bedre

 4. oakley uk
  5. Apr 2012 04:35
  4

  <a href="http://www.newoakleys.com"><strong>oakley uk</strong></a> company sale many <a href="http://www.newoakleys.com"><strong>cheap oakley sunglasses</strong></a>,all <a href="http://www.newoakleys.com"><strong>oakley sunglasses sale</strong></a> low price and free shipping for you, our <a href="http://www.newoakleys.com/oakley-active-sunglasses-c-5.html"><strong>oakley outlet</strong></a> store suppley many oakley products for everyone,
  <a href="http://www.newoakleys.com/mens-oakley-sunglasses-c-2.html"><strong>mens oakley sunglasses</strong></a> and <a href="http://www.newoakleys.com/womens-oakley-sunglasses-c-1.html"><strong>womens oakley sunglasses</strong></a> very hot sale in this time.buy <a href="http://www.newoakleys.com/oakley-sport-sunglasses-c-4.html"><strong>oakley sport sunglasses</strong></a> in our <a href="http://www.newoakleys.com/oakley-lifestyle-sunglasses-c-6.html"><strong>oakley store</strong></a> give you most discount.

 5. cheap oakley sunglasses
  26. Apr 2012 07:42
  5

  Nytår 2010 blev jeg via nogle gode venner introduceret til et flydende vitamin- og mineraltilskud, der har været med til at styrke deres immunforsvar, så de generelt har fået et bedre velvære

 6. cheap oakley sunglasses
  26. Apr 2012 07:44
  6

  and off, bad mig i nov. 2009 overveje om jeg kunne leve med mine vorter, som var store og helt uimodtagelige for hendes behandling. Jeg har prøvet frysning, laser, salve m.m.

 7. MBT Sko Norge
  2. Aug 2012 03:37
  7

  Slik at de effektivt kan utføre sitt arbeid. Fordi han har MBT sko. Kropp, og gjøre hva Ånden!

 8. Nike Norge
  8. Oct 2012 11:30
  8

  med teksturen av materialet, og vissen blomst design, er ganske hjerte, priset til ¥ 26,000.

 9. Nike Norge
  8. Oct 2012 11:30
  9

  med teksturen av materialet, og vissen blomst design, er ganske hjerte, priset til ¥ 26,000.